Läs om en dag på Strået. Bilder från Strået Så jobbar vi Priser Kontakt

Fagerstas första och enda hunddagis.

ÖPPET 06.00-17.00

   
**Hunddagiset STRÅET** **Hur man anmäler sig** **Strået Information V21**
Strået är ett litet intimt dagis och med endast ett fåtal hundar blir din hund väl omhändertagen. Inga boxar finns, utan dagiset är inrett som i hemmamiljö. Här finns tid med kel och mycket tid utomhus tillsammans med oss i Strået. Personalen är utbildad och kunnig. Vi är måna om att de som arbetar på Strået är hundvana etc. Referenser finns givetvis om du som hundägare önskar detta!!

Vi håller öppet 06-17 på verdagar. Är du I behov att lämna/hämta andra tider så kontakta oss så ser vi om vi kan skräddarsy din hunds tid hos oss.

Läs här hur allt fungerar på Strået

Vi har tillgång till egen stor inhägnad skogsmark där hundarna under kontrollerade former får springa fritt och leka. Där är vi nästan varje dag året runt oavsett väder.

Vi har ingen åldersgräns på Strået. Däremot tar vi inte emot mer än två valpar under 4 månader åt gången. mer info finner du här >>>

Du kan göra en intresseanmälan till oss via mail: dagisplats@halmstraet.com

Efter kontakt så träffas vi och gör en kort utredning på er hund, och då behöver vi kopia på att er hund är vaccinerad och försäkrad. Kraven är förutom vaccinering och försäkring att er hund går bra med andra hundar och har allmänt hyfs och koppelvana.

Vi tillämpar två prövoveckor som kostar 1100 kronor och därefter kan du som hundägare utan några förklaringar ta din hund från Stråets hunddagis. Prövoveckorna är för att se att din hund trivs hos oss, att det passar dig att ha din hund på dagis.

Vi tittar på två viktiga saker för oss:

1. Din hund måste gå bra ihop med Alla våra hundar.

2. Han/hon ska trivas att vara på Strået.
Hundarna kommer
alltid främst hos oss!


Här kan du läsa om vår syn på hundar i flock

Vi har INGA lediga platser !

Intresserad av en plats hos oss? Skriv ett mail, berätta lite om din hund och lämna oss kontaktuppgifter så kontaktar vi dig så fort vi hinner. Mail till: dagisplats@halmstraet.com

Strået är mer än bara ett hunddagis. Kika in på "våra tjänster" för att ta del av allt vi kan erbjuda er som hundägare.


Se filmer från Strået.


Bosse


öööö

 

Copyright © 2009 - 2015 Stråets HundDagis