Vi tar endast två hundar i taget, så vill man ha plats bör man boka lång tid i förväg

Vi Skräddarsyr din hunds vistelse hos oss.

Semester, släktmiddag osv...Här finner du ett bra ställe för din hund när du är borta. Inga boxar, stress eller tristess. Koppla av medans du är borta med den förvissningen att din hund är trygg och har det bra!!

Din hund kommer att vara tillsammans med personal under hela sin vistelse. Fungerar han/hon med andra hundar kommer vi att kunna tillgodose detta. Långa promenader under vistelsen samt besök i vår stora inhägnad där hundarna kan springa lösa och leka året runt. Under nyårs helgen kan vi erbjuda ett stilla nyårsfirande utan raketer, smällande och blixtrande, då vi har rum som garanterat stänger dessa oljud ute. Perfekt för de hundar som är skotträdda. Vi skräddarsyr vistelse för din hund tillsammans med er. Strået är ett familjärt hunddagis och pensionat, och det mesta går att ordna under er hunds vistelse hos oss. Mat ingår om inte ni har något speciellt foder osv som ni vill att er hund äter. Då tar ni med detta när ni lämnar in hunden.

Tänk på att boka i god tid då vi har ett begränsat antal platser.

Avbokning ska ske senast två (2)dagar innan vistelse då det gäller vardagar och helger, och minst fem dagar (5) i förväg innan storhelg. För sen avbokning eller ej avbokad plats debiteras till fullt pris. Ni är alltid välkomna och göra ett besök innan.

Hämtning och lämning efter överenskommelse.

Betalning görs i förväg och betalas senast två dygn innan vistelse.

Din hund ska vara vaccinerad och försäkrad under vistelsen hos oss.

Referenser finns om ni så önskar!

Frågor besvaras bäst via mail, då vi kan ha svårt att hinna svara vissa tider under dagarna.

Strået

Stråets Hundpensionat - Trygghet för både dig och din hund!

 

Copyright ©2013 Stråets HundDagis