VANLIGA FRÅGOR

Strået

Varför har ni enbart platser?

Detta för att ge varje hundägare frihet att inom våra öppettider fritt välja när hunden ska vara hos oss.

Ska man vara med under prövoveckorna?

Nej. Prövoveckorna är till för att du ska se om det passar dig och din hund att vara på Strået. Det är också en möjlighet för oss att se om din hund passar in i vår flock.

Kan man byta från heltid till halvtid om man man märker att man inte behöver så mycket tid på Strået?

Vi har inga halvtid eller heltidsplatser, utan vi har endast en plats. Där man fritt väljer när ens hund ska vara på dagis inom våra öppettider.

Varför betalar man sin avgift när man har semester?

Detta är för att du garanterat ska ha din plats kvar för din hund.

Stänger Strået för semester?

Två veckor i Juli är Strået stängt under sommaren. Detta aviseras långt i förväg så att alla hundägare kan planera för sin hund.

Ska jag ha mat med mig till min hund?

Vi tillhandahåller ett mål per dag. Vi serverar Doggy torrfoder. Vill du ha något annat eller har specialmat till din hund lämnar du in mat till oss.

Min tik löper, kan hon komma ändå?

Detta är svårt att svara på från fall till fall, men i början på löpet brukar det gå bra att vara hos oss. Vi rekommenderar att ha henne hemma om det är möjligt.

Tar ni emot hundar även under helger, semestrar osv. Vad kostar det i så fall??

Ja det gör vi. Hunden följer då med oss hem och lever ett vanligt familjeliv. Kostnaden är Inte hög och beror lite på övernattningar, helger osv.

Tar ni emot valpar?

Ja

Varför har ni inga boxar?

Vi vill att Strået ska vara som "hemma" med soffor, liggplatser osv. Detta gör att de flesta hundar snabbt trivs hos oss.

Hur är det med prishöjningar?

Vi aviserar tre månader i förväg ang prisjusteringar. Vilket gör att man har tid på sig att ev ordna något annat för sin hund om man Inte har råd att ha honom/henne kvar.

Har du fler funderingar som Inte står här? maila oss på: dagisplats@halmstraet.com